Blogger Templates

♥wElCoMe To My MeLoDy♥

♥da presidentz of my heart♥

Friday, December 31, 2010

My Herossss

SALAM....

disempena hari yang berbahagia ini,saya dengan ini ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru....testing...testing...1...2...3...ok ...
Aku sje jer testing secepat mne aku taip..bukan nak wish..
(ok itu ayat tipu..dah terang2 aku wish ala-ala nak YB kat atas 2)

Orang besanya xcited nak g tgok firework yg duk bom bam bom kat atas lagt 2...
tp aku pulak xcited nak post jejaka pilihan limpa ku...
nak thu siapa??jom kta saksikan...

Dennis Oh

JJ

Lee Dong Wook

Lee Min Ho

Yeong Saeng


Hyun Bin

Jang Geun Suk

Yamapi


Hayami Mikomichi

Mizushima Hiro

Yuu Shirota

Willber Pan
Mike He
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
da last 1
Mr Firework...

So siapakah yang bertahta di hati anda....????
sila undi skrg...
hehe

19 comments:

Cik_Shiqah said...

Mr kucing! :D (tkda dlm list! hehehe)

amira said...

hahha..xpe nnt sye letak...haha

NISHIDA SAN(CDAHAE) said...

nak mizushima hiro ^^ tapi lee dong hae tetap d hati teda dua....cuma kat seunggi ckit la hahahaha happy new year

ejulz said...

ming hoo sengdawa.. haHa :P

Nur Dini Athirah said...

hoho..nak kim hyn joong..tp,xe kat c2.. it's ok.. hihi,dlm ramai2 dini pilih jang geun seuk... <3

dak DEBAB said...

haha.. nak pilih ramai jejaka boleh kan.. tak kata suh pilih 1 kan?..hehheh

saya suke..
lee min ho
dennis o
lee dong wook

itu saje.. ops.. yang saya tak kenal.. wahahha...

Haruno Hana 하나 said...

nak....(pilih banyak2 ya?
)
yamapi
jaejoong (tapi dia ni abg ipar, hana lagi suka yunho^^)
lee jun ki takde?
byk lagi ni, tp malas nak bagitau.. sume ada kat atas^^

amira said...

@NISHIDA SAN(CDAHAE)hahah...kte tiada 2..tp plih byak jer..hpy new year 2 u 2 dear...

amira said...

@Nur Dini Athirahsme la..hehhe..

amira said...

@dak DEBABa'ah plih la sby mne pun..heheh

fitrah said...

hehe..saya nak pilh
jang geun suk
dennis oh
kim hyun joong
yeong saeng(suara dia superb)
lee dong wook

nah mik byk kan..hehe

amira said...

fitrah:mak aiiii...pjgnye list...hahhaha

fitrah said...

sebenarnya byk lagi tu tp syg x de dlm list awak...hehe

amira said...

xpe2...awk bleh request..heheh

noneyloveswhite said...

jang geun suk..~!!suke die sgt2..sbb mule2 tgk die de rupe cm inChek apeks sy..~

amira said...

haaa...i luv him damn muchh...mla2 terpkat sbb tgok he's beautiful

Dawia Honeyputri ✿ said...

Minat artis korea ye..
btw selamat tahun baru 2010 ;)

amira said...

@Dawia Honeyputri ✿slmat thun bru 2010???2011 la....hehehhe
btw..slmt thn bru jga

cik dibadeebut said...

Lee Min Ho yg paling ensem... klu dpt hubby mcm dia... diba akn penjara dia.. hihi

♥KliK2♥

♥SAPE YG DAH KLIK BGTAU ye♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥Search This Blog♥