Blogger Templates

♥wElCoMe To My MeLoDy♥

♥da presidentz of my heart♥

Thursday, January 6, 2011

AKU DAH INSAF & PERKARA YANG MENJENGKELKAN BLOGGER

Salam semuaaaa!!!!
yo yo Watsup...(aihhh dh trjngkit blik ngn kwn lme..men watsup-watsup plak...iskkk)
Aku sebenarnya nak cite sikit pasal blog aku yang dah slim nie a.k.a ringan...
erm..ringan ke???enth la tp yg pastinya AKU DAH INSAF...
n hasilnya:

1.aku dah buang jauh-jauh autoplay music kat blog aku nie...
(tp xtau la lme mna bertahan..aku boring skit klu xde lagu..tp xapa demi pmbaca sume,aku sanggup berkorban untuk beli radio..ecehceh..)


2.aku dah 'padam' widget yang ntah pape..hhaha...(skrang aku mngaku mmg de widget yang menyemak-samunkan blog aku dulu.)


3.aku pun xsure apa yang aku dah baling balik india..tp yang pasti aku dah buang..haha

Semua list kat atas tu aku buang sbb aku de terbaca tntng apa yang tak disukai pembce blog...
Kat blog mana pun,aku dah xingat..biasalah dah nyanyuk  remaja...huhu

Pertama yang aku ingat pmbaca paling xsuka ada autuplay music..erm betul ke???
kalau aku..agak skit xsuka kalau lagu tu aku tak suka..kalau yng ok aku layan jer..
kalau byak sgt blog yang aku buka ada lagu...aku terus mutekan or ak gna headphone,tp aku xpakai la headphne..kang tak pasal2 plak aku jadi pekak seumur idop...

ke2 plak pmbaca xsuka disable right klik..
aka terpaksa wat disable right klik sbb blog aku ada novel yg aku wat sendri..
ala-ala macam xnak org copy lakan(cehh perasan..spe nak copy??)
padahal boleh jer org copy kalau ada disable right klik pun..hahha..

ke 3,blog yang tulisannya hmpir sme color dgn background...
kalau g blog 2..alamatnya juling mata la..
tak pun buta terus..
kalau xnak rabun,kta g tgok layout dia jer,xyah bace apa2..heheh

ke 4,takde shoutbox..kadang-kadang aku g sesetngah blog ada yang xde shoutbox...
ak ingatkan shoutbox dia kat tepi ke...xde jgak..
aku pun scroll la smpai bwah,kot2 ada kat bwah...
padahal xde pun kesian jari telunjuk aku,trpksa scoll sna snie cri shoutbox..

ok..itu jer yang aku ingat...
kalau ada apa2 kat blog aku yang agak kureng gtau la erk...
tp jgan la kutuk aku ganazz2 sgat..mau mnangis aku..haha

itu sjer..sekian

xoxo
aMiRa

12 comments:

Amiey White said...

alahai amiey xde lagu tapi amiey rasa macam orang x suka blog amiey gak blog yang banyak katun :P

nub said...

blog aku ita legam...depa takot nak mai..

haha..naseb aa sapa yg mai tu..mang aku pukoi2.hahaha

amira said...

@Amiey Whiteye ker??sya suka jer..haha kiut gitu...
kalau sye,sye kureng skit dgn blog yng serius giler2 serius.....hehhe

amira said...

@nub bro nub,blog nie pun itam gak..hahhaa...bkk blog jer rse mcm dh mlm hahah

Attoae said...

keeps on blogging taw.
u blh jek masuk kan apa yg u suka, this is ur blog, ur own page. doesnt matter la owg tak suka p0m, our right kan. hehek. sory if im wrong. peace. =)

amira said...

@Attoaehehhe..thumps up 2 u...i like ur opinion...very the memahami gitew..hikhik...

sudirman said...

nak ajak awak join contest ni..luahan dari hati..sila lihat di http://sudirman1809.blogspot.com

qaseh said...

ada improvement..yg pntg anda ttp blogger.huhu

BuLat i2 CirCLE said...

npe sy xdgo lagu neh..ltk lagu yg ceria2 cket e..best cket bce smbil dgo lagu..hek3

amira said...

@BuLat i2 CirCLE:hihih...bru jer buang lgu kt blog nie...

amira said...

@qaseh:tqvm dear...

amira said...

@sudirman:dah siap join..huhu

♥KliK2♥

♥SAPE YG DAH KLIK BGTAU ye♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥Search This Blog♥