Blogger Templates

♥wElCoMe To My MeLoDy♥

♥da presidentz of my heart♥

Wednesday, January 5, 2011

Follower ke Komen???Huhu

Salam sume..siht??
Tetiba jer ak tergtal nk tulis  taip n3  nie ttkala aku sedang beristireht di bwh bulan purnama...
'Ahh..begitu indah si bulan yang dipagari bintang.'bisik hati kecilku smbil memandang tinggi di langit hitam
Lalu laju sjer tgan aku mengklik 'publish post',apatah lagi jantungku dup dap dup dap menanti pendapat para-para sakura bloggy seklian....

(Sila abaikan ayat2 jiwang di atas..Jika tersa ingin muntah sila ke toilet scepat mungkin...jika ingin pengsan pastikan anda pause dlu)

ok.dah2..ak dah penat nak berlakon nie..
oklah dengar tjuk pun korang dah boleh teka kan apa yang aku nak bahaskan di snie(cehh ayat xleh blah)

rse2 korangkan,korang prefer yang mne???
1.beribu2 orng follow...@
2.berdozen2 orang komen???

Klau akukan..aku nak dua2 skli(dasar TAMAK)
bukan tamak tapi cuma nak menaikkan smangt nak berblogging nie...heh

kalau ada byk folower,maybe kta boleh wat duet dengan Mr Nuffy(Nuffnang la 2)hhhehe
yelah kalu beribu2 orang folo kta msti dia akan klik kta pye nuff..kan3x??
betul ke????aku tgok sme jer dri dulu xnaik2 pun..hhaha
lagi 1,kta boleh la tau blog kta nie orng ska ke x..

Tapi smpai hari aku xatau n teringin tau  sbb pe folower aku yg comel n ensem nie folo blog aku???
(mira kau boleh diam x??diorang folo kau 2 pun kira bertuah drpd Hang Tuah.)
heheh...blog aku nie ok ke???ke n3 yang masyuk..hehe(Perasan jer lebih...)



Yang ke-2..Comment...
mse BW aku de terjmpa blog yang xrmai folower tp byk komen...
n de jgak yg sbliknya....
ermmm???korg pun msti nk thukan sbbnya...
ak pun nak tau jugakk...so bgilah komen yer...hehe

bgi aku lebih byk komen lbh smangat nak post n3...
x gitu abg,kakak,adik maklong,pacik,nek wan,atok,jiran sblh umah pak su,mak sedara sblh nenek ayah,orang bndar,orang kg,orang tepi jalan,org jln kaki,orang nek keta,tua,muda,jejaka,gadis,bdak sekolah,budak U n semuanya???
(sila tarik napas!!!)

scr xlangsung jgak kta pun boleh tau kan n3 pe yang orang ska???
kalau korang,korang rse n3 apa yang mndapat smbutan....????

erm oklah skat itu sjerlah...usus aku dah lme menari trian zapin nie..lapo...hikhik..

p/s jgan lpa rjin2kan tgan mengomen ye...peace no war...

sekian...

xoxo
aMiRa

16 comments:

INTAN said...

huuuuu
same wit me
tamak jugak
nak dua2....
pndapat sy..
sy suka bc n3 ttg hal2 harian
ttg keseronokan yg dilalui..
2nd..ttg maklumat2 yg blh kita gunakan utk diri kita jugak..
n lastly of corse ttg ilmiah..
ilmu pun penting kan =)

amad sarpix said...

bagi kicap lagi ramai yg dtg snggah blog kita la.. traffic naik.. kalo orang komen mean dorang lawat blog kita.. tp kalo follow jer x semestinya dorang akan selalu dtg

amira said...

@INTAN:a'ah btul 2..ilmu mmg pntg..hehe..smbl kta berbloggng,dpt jgk ilmu kan...

amira said...

@amad sarpix:erm..btul gak 2...tp ssh nk dpt org komen dr dpt folower..tmbh2 newbie blogger...

nub said...

rasanya blog ni dua2 pon baguih...
ceq slalu jaa mai komen2 entry kt sini...

teruskan berblogging dgn pnuh kualiti..hehhe

amira said...

@nub:hehe..TQ ye nub..sllu la dtg komen ye...

Amiey White said...

Amiey pun tamak btw kalau pk blog tu fun lagi best :P

Btw good entry it's the best way ajak orang follow kita and comment dengan cara tu ramai lagi kawan . :D

amira said...

@Amiey White:Tq dear..mira pn rsa mcm 2 jgak...org lg byk respn klu de n3 yg mbuatkn diorg bleh share opnion 2...

nuRIna said...

YO.. wassup mira.. aku pon tingin nk tau knp orng xmau komen kt ang.. hehehe.. lawak ja.. aku follow ang, nti aku komen byk2 k.. miss u dear =)

qaseh said...

haha..samela kita. kalo sy ke blog yg tetibe kuar iklan, sy akan klik. tlg mnolong katekan.hehehe

BRO_MONDAY said...

hai amira ('',)
ok bagi ai, ai lebih suka komen dalam entry yam kite post...lagi banyak komen lagi ai suka!!! adehh~
1 lagi, bagi ai x guna jugak kalo ramai folo blog kite tapi kite x folo blog doram balik...dan harus kite tahu jugak bila ber blog ni, kite nak kan kepuasan...kepuasan hadir bila ada gak oram komen entry kite tu...hmmm~ tapi ni pandangan ai lah ye...mei bi setiap oram berbeza pandangan nye...ai bagi pandangan ni berdasarkan sudut geometrik! koh koh koh ape² pun best lah entry yu kali ni, coz yu nak mintak pandangan...ai laik dis...mana button LIKE? ada x? koh koh koh

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "*-* FOLLOWER ke-444 *-*"
2. New Entry "♣ FuTsaL CPK ♣"

BRO_MONDAY said...

opsss terlupa bagi tau, ai suka baca entry yam berunsurkan lawak kehidupan seharian, luahan seseorang, pastu hmmm~ ape lagi ek? ok lagi 1 hal rumah tangga...lagi, entry pasal aktiviti kawan²...kisah kucim hilam pun ai suka baca...secara x lansum ai dapat motivasi kan dalam diri ai, betapa banyak nye hal² yam belaku dalam duni ni...sekian('',)

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "*-* FOLLOWER ke-444 *-*"
2. New Entry "♣ FuTsaL CPK ♣"

amira said...

@nuRIna:yo yo watsup dear...nurina????heheh...nme bru nmpk..hhee

amira said...

@qaseh: wah tabik la kt awk...ala2 blogger mithali gitew...

amira said...

@BRO_MONDAYheheh..Tq la bro...ska dgn bro pye opinion..

nak like erk???LIKE jer kat snie..hehhe..
nnt nak g lwt blog bro plak...

She's retarded said...

dua2 nak. tapi komen tuan blog sy tak kira
hahaha

♥KliK2♥

♥SAPE YG DAH KLIK BGTAU ye♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥Search This Blog♥