Blogger Templates

♥wElCoMe To My MeLoDy♥

♥da presidentz of my heart♥

Sunday, January 2, 2011

Segment "Mari Terjah Blog Saya"


Salam sume...tadi ms aku jln2 mkn angin kat group BT kat Fb...tetiba jer aku terbaca yg IR dgn murah jantungnya nak promote blog org...tambah2 blog aku yang x bpe nak pemes gitew....
Kalau korag nak join juz klik kat SINI erk untuk mklumat lanjut..hehhe
Ok la nak straight to da titik:

Berapa follower terkini, purata UV sehari dan jumlah post entry.
Follower den(ceh tetiba jdi org perak pulok) terkini 248.Purata Uv sehri +-100.stkat nie n3 yg den post 65(dgn mlu2nya mmberitahu..den nie pemalas skit...heheh...peace no war.)

Ceritakan serba sedikit kenapa den nak blogger terjah blog nie?
Kenapa ye??mestilah nak up traffic blog nie..hehe...kalau boleh nak tmbah follower,barulah excited nak wat entry sebab ramai orang yang bagi respond.Bukan apa(ayat memberi alasan) nnti boleh la eden mengimprovekan gaya dan skop penulisan eden(wahh dah macam cekgu BM dah).Lagi 1..hehh(malu nak ckap)mestilah nak tambh duet tabung Mr nuff tu..itu sja..
sekian.

4 comments:

DaddyDian said...

terjah dah berkenalan! folo skali :)

amira said...

@DaddyDian:Tq heheh...

Nur Mudrikah said...

seronok je an bila org bagi respon setiap entri kita. terasa diri dhargai..eceh, ayat.haha..

salam kenal;)

jmput lah dtg umah. sy pun sdg mencari ni..hihi

amira said...

@Nur Mudrikaha'ah nak watbetul 2 brulah best n3 kan2???heheh

♥KliK2♥

♥SAPE YG DAH KLIK BGTAU ye♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥Search This Blog♥