Blogger Templates

♥wElCoMe To My MeLoDy♥

♥da presidentz of my heart♥

Saturday, January 15, 2011

Takziah pada FaceBook???????

As salam...

aku nak kongsi sdikit pengalaman yang aku rse ak nk kongsi n tak tau la patut di kongsi atau x..gong xi gong xi ni ya..gong xi gong xi...

ok sudah2x

berblik kpd cite tadi...
ada seorang nie,dia meninggal dunia...muda lagi....
selpas arwah meninggal,yang mengejutkan aku byk giler ucpan takziah kat wall FB arwah...
biar betik..
ya tapi itulah yg berlaku...
siap ada org like n comment lg...
tye itu tye ini...
de jgak hamba Allah nie siap bole tye mcamna arwah boleh meninggal...

huuuuhhh..dunia2x

kot ya pun nk tunjuk kta bersedih di atas pemergian beliau...xpyah la smpai kat FB...
kat FB arwah plak 2...
ak pun xtau diorang ucap takziah kat spe???
kang tak pasal2 arwah comment kat post 2..haaa xke trkejut..
slap2 aribulan Mark trus shutdown FB..
klu kat wall family dia ke..logik la jgak...ermmmm
(tp ini pun tak digalakkan la ye..sbbnya mmg la kta nie dah maju tapi xkanlah sumenya nak gna IT..Ada sesetengah perkara kta patut IKUT ADAT...)

oklah itu jer nk kongsi...

p/s:FB BUKAN SEGALA2NYA...PEACE NO WAR

8 comments:

nub said...

sokong!!

khuzerie said...

yeah!!!idup akak amira!!!hehe

.:kiwi:. said...

btul jugak tu... Hmm~

amira said...

@nub sokongan anda d trima..haha

amira said...

@khuzerie uikk...mcm msuk pilihnraya plak..hhehe

amira said...

@.:kiwi:. hrp2 betul la kan my opnion nie...heheh

Anonymous said...

lol.....

manusia sekarang mcm dah tak betul lagi....hehehe

tu tentang kenalan. Yg keluarga simati lagi lah gila...... buat iklan setiap tahun di surat kabar menyatakan rindu, dll kepada simati.... lol.

mcm2 hal dunia.....

amira said...

haha..betul3x..mnusia dunia skrg mcm 2 la...pelik2 belaka..
rsenya diorg sedih tp xtau nak xpress kat mne...ermmm

♥KliK2♥

♥SAPE YG DAH KLIK BGTAU ye♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥Search This Blog♥