Blogger Templates

♥wElCoMe To My MeLoDy♥

♥da presidentz of my heart♥

Tuesday, January 11, 2011

SeDiHnYa.....

Salam petang sume(dgn suara ala-ala org skit tekak gitew..nak tak nak jer kuar  suara)

huahuahuahaua...(tetiba jer suara pd not tnggi ala-ala bru dpt microfon)

sedih la...knap sedih???

sbb xde pun org komen bla ak post novel..huahua..

kalau aku post n3 yg non-novel(haha..vocab bru)de jer yg komen walaupun skit...

keciwaa sekejb sbb aku wat blog nie pun slh 1 nya sbb nak post novel...

spya aku tau novel aku nie best ke x??
kena ubah jln cite ke??
menepati ctarasa peminat novel on9 ke???

adakah nie sume sbb ramai yang kenali blog aku sbg blog non-novel???
erm..xpelah,sekurng-kurangnya ada juga insan2 blogger yg sudi snggh n follow blog nie kan...

 rse2nyakan blog nie sesuai jd blog kategori apa???
klu yg sudi silalah jawab erk...

sekian,luahan hati seorang blogger(cehh..ayat xleh than)

6 comments:

Encik Luncai said...

tak komen tak semestinya dorang tak baca..so teruskan berkarya.. :)

amira said...

tq ye mr. luncai...huhu
sy akn trus brkrya..hhaha

Anonymous said...

eh jgn kuciwa! saya slalu baca nih! hehe btw cter pnggilan cinta kedua best! klau ada special episode best jgk. hehe :D

♥e'in♥ said...

ade kebolehan tulis novel ea.. t'bit an jdik buku laa.. =)

amira said...

@Anonymous trus xkuciwa bce komen kamoo..heheh
insyallah akan ada special n3 utk PCK..heheh

amira said...

@♥e'in♥ klu ada publisher yg bminat boleh la..heheh

♥KliK2♥

♥SAPE YG DAH KLIK BGTAU ye♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥Search This Blog♥